Pati Jus Amani Sebagai Minuman Kecergasan Badan

FAKTA : LEBIH 50 JUTA PENDUDUK DUNIA TELAH DISAHKAN MENGHIDAP ARTHRITIS.

Arthritis bukanlah penyakit keturunan mahupun berjangkit. Namun begitu, dengan mempunyai gen-gen tertentu ia juga boleh meningkatkan risiko untuk mendapat arthritis. Faktor usia adalah punca utama kerosakan tulang rawan.
Bila sampai satu tahap tulang rawan ini akan menjadi semakin nipis yang menyebabkan pelanggaran berlaku antara tulang dan menyebabkan kesakitan yang teramat sangat sehingga membataskan aktiviti harian kita seperti berjalan, bersolat dan menunggang kereta.

APA TANDA2 ORG YG ADA ARTHRITIS?

Kebiasaannya tanda-tanda awal yang dialami pesakit ARTHRITIS adalah.
– Sendi Membengkak
– Terasa Hangat Di Sekitar Kawasan Lutut
– Terasa Sakit Apabila Terkena Bebanan
– Sukar Dibengkok Atau Diluruskan
– Sakit Ketika Berjalan

ADAKAH ANDA PERNAH MENGALAMI MASALAH DI ATAS?

Kami mygelamani.com merupakan sebuah syarikat pengedar produk kesihatan jenama AMANI.
Alhamdulillah…Syarikat kami telah beroperasi selama 3 tahun dan telah berjaya membantu lebih 350 ribu orang dalam penjagaan kesihatan lutut.

KEPAKARAN kami adalah membantu mendidik, dan memberi kesedaran kepada masyarakat tentang PENJAGAAN KESIHATAN LUTUT supaya mereka dapat menjalani aktiviti harian dengan penuh keceriaan dan gembira disamping menunaikan ibadat dengan penuh kesempurnaan.

MASALAHNYA ialah ramai orang di luar sana yang tidak tahu apakah amalan hidup dan pemakanan sihat untuk menjaga kesihatan lutut mereka. Sehingga Pada Satu Tahap Umur, mereka mengalami masalah sakit lutut dan mereka menjadi panik dan tidak tahu apakah langkah-langkah atau rawatan pilihan yang ada untuk menyelesaikan masalah sakit lutut mereka.

Dengan Pengalaman Kami Sebagai Pembantu Penjagaan Kesihatan Lutut, kami telah mengeluarkan produk baru PATI JUS AMANI dan LOSYEN LUTUT AMANI.

PATI JUS AMANI mengandungi bahan-bahan aktif terdiri daripada Madu, Delima, Kurma, Minyak Zaitun, Habbatus Sauda, Xanthan Gum, Kunyit, Strawberi dan Air. Bahan-bahan ini terbukti berkesan untuk proses penyembuhan dari dalam badan disamping memberikan tenaga tambahan untuk kecergasan. Dengan cara penggunaan yang mudah hanya perlu koyak sachet dan minum tak perlu bancuh dalam air. Dalam satu kotak ada 30sachet yang tahan sehingga 30 hari.

LOSYEN AMANI pula adalah sesuai sebagai pelembab kulit disamping melegakan sakit sendi dan lutut. Losyen ini mengandungi bahan aktif seperti Glycerin, Habbatus Sauda, Sweet Almond Oil, Olive Oil, Tumeric Extract, Neolon PE, Fragrance, Imex Gel dan Gelinnov.

 

Untuk tempahan atau khidmat nasihat sila WhatsApp 017-324-6660 (FARAH)

Untuk tempahan atau khidmat nasihat sila WhatsApp 017-324-6660 (FARAH)

Untuk tempahan atau khidmat nasihat sila WhatsApp 017-324-6660 (FARAH)