MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT

Kami mygelamani.com adalah pengedar dari syarikat Wasima Wafa Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat pengeluar produk kesihatan jenama AMANI. Syarikat kami telah beroperasi selama 3 tahun dan telah berjaya membantu lebih 350 ribu orang dalam penjagaan kesihatan lutut.
 

>>>MISI

 
KEPAKARAN kami adalah membantu mendidik, dan memberi kesedaran kepada masyarakat tentang PENJAGAAN KESIHATAN LUTUT supaya mereka dapat menjalani aktiviti harian dengan penuh keceriaan dan gembira disamping menunaikan ibadat dengan penuh kesempurnaan.
 
MASALAHNYA ialah ramai orang di luar sana yang tidak tahu apakah amalan hidup dan pemakanan sihat untuk menjaga kesihatan lutut mereka. Sehingga Pada Satu Tahap Umur, mereka mengalami masalah sakit lutut dan mereka menjadi panik dan tidak tahu apakah langkah-langkah atau rawatan pilihan yang ada untuk menyelesaikan masalah sakit lutut mereka.
 
Oleh itu, pihak syarikat mengambil inisiatif untuk membantu, mendidik dan memberi kesedaran kepada masyarakat di luar sana dengan memberikan ebook, video, info, khidmat nasihat dan pemeriksaan secara PERCUMA melalui Kempen “SOLUSI LUTUT AMANI” yang dijalankan di seluruh negara.
 

>>>KERJASAMA DENGAN KLINIK

 
Kami sedang menjalin kerjasama bersama doktor-doktor bertauliah yang memiliki klinik di seluruh negara untuk memberikan pemeriksaan lutut secara PERCUMA.
 

>>>VISI

 
Matlamat kami tiada lagi orang yang menghadapi masalah sakit lutut di Malaysia.
 
Ambil PELUANG ini dan mulakan LANGKAH PERTAMA anda dengan memuat turun Ebook SOLUSI LUTUT AMANI kami yang terbaru ini.
>> www.mygelamani.com
 
Anda juga boleh hubungi kami di 017-324-6660 untuk khidmat nasihat secara PERCUMA.